diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Frihet

Publicerad 2016-02-27 21:12:41 i Allmänt,

När Stina får frihet, känner jag glädje. Stinas kusin är snart 10år. Dom har roligt ihop! Stina får frihet genom att Elsa är lite äldre och kan ha lite mer ansvar. De gick iväg o klättrade i hagen, på stenarna. När jag sen gick för o titta efter dem, hade de gått upp till grannen. Stina hade 4.7⬇️. Hon fick dextro o sen fick de dextro med sig o gick iväg lite till. 
Tänk att de har så roligt ihop!
Typiskt nog ska sensorn krångla när Stina har övernattningsbesök. Elsa vaknade väl inte av pipen varje gång men en gång gjorde hon det när Pär stod där inne. 
 
Helgen fortsatte i kompisars tecken. Jag lämnade Stina och Olle hos kompisar. Samma ålder som både Stina och Olle. Olle vågade stanna själv. Stina oxå, som inte är van vid det. Jag vågade lämna, som inte heller är van vid det. Men som sagt så är Stinas frihet mycke värt! Så när nån kompis förälder, tycker det är okej, gäller det att våga. 
 
kollade på mellis-bananen innan jag åkte. Såg ut som en 11a i kh. Stina fick en dextro innan jag åkte. Srn åkte jag när jag druckit lite kaffe. Berättade för Stina att bananen var 11kh och att hon skulle lägga den på "normal bolus". 
När jag kom tillbaks för att hämta hade allt gått bra. Bs var fint och inga problem. Toppen!! ❤️. 
Glädje att det funkar! Tacksamhet att de inte är rädda. Och körlek att Stina kan så pass mycke själv! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela