diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Vaccination och ridning

Publicerad 2015-09-29 19:07:00 i Allmänt,

hämtade barnen tidigt idag. Innan dagislunchen. Blev varsin banan innan vaccinationen. Stina skulle få sin 5.5års-vaccination. 
De vägde, mätte och läkaren undersökte Stina och frågade lite frågor. Stina hängde på. Sen satte hon sig i fåtöljen o frågade "ska jag inte få sprutan nån gång"? Det hade bvc-sköterskan o läkaren aldrig hört nån säga förut. När den väl kom sa hon ingenting. Bara att den inte gjorde ont. Bvcsköterskan blev lika snopen som jag. 
Senare...Eftersom glutenfria brödet i korvkiosken va slut fick det bli en risifrutti. Utan nåt fett till...hemska tanke. Bs gick upp till 16😱 Och vi åkte hem...gav monsterdosen och åkte till stallet. När då vi skulle rida ut i skogen blev det kolla bs och dextrofest.
 
När sensorn visade 9.6 ⬇️⬇️ Och hon hade aktivt insulin på 0.875E blev jag lite skitnödig. Men hon orkade rida...och med bravur. Allt går. Om man vill. Om man är förberedd. Och vill. 
Om jag orkade ikväll hade jag gärna gjort ett häfte om pumpen, som dagis vill ha. Men det är slut i tv-rut. Alla känslor och turer det sista. Rädd att jag ska skena in i väggen. Ligger kvar i soffan. Kanske imon. Klart de ska ha ett häfte! Snart! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela