diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Sensorstrulet...going on and on

Publicerad 2016-12-16 20:52:28 i Allmänt,

trött! pratade med medtronics support i torsdags. Då när en ny sensor sa "sensor fel" innan den ens kommit igång och  fått sitt första värde inlagt. Sen ner på 9 i isig.  Totalkass!! 
 
De ringde inte upp i fredags. fre-sön har Stina vart utan sensorn. Blev att ställa klockan om natten. Imon blir det nytt samtal om jag inget hört. Ny sensormottagare?  2 nya sensorer att sätta på magen oxå... stucken många ggr de senste dagarna... Stinis❤️
 
Sådär höll det på...on and on. 2 nya sensormottagare i höst, en ny pump. Hur många samtal?  de styrde min dator från London, analyserade sensorer och värden mm...  tillslut vad jag återigen om ny sensor lr en ny pump. 
nu har vi haft denna pumpen i snart en månad o den funkar. Om två månader får vi helt ny pump och sensor. en nyare variant att lära. 
 
All denna tid på saker som inte fungerat, ser vi fram emot ny pump som dessutom är vattentät . Dessa samtal hjälper inte barnmott till med. Det får man sköta själv. hoppas denna pumpen håller i sig tills vi får den nya sen... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela