diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Följa med till kompis efter dagis

Publicerad 2016-04-25 20:37:28 i Allmänt,

häromdan frågade en mamma på dagis, och en vän till mej, om det va möjligt att Stina kunde följa med hennes son hrm o leka efter dagis. Precis så som lillebror Olle, följt med hennes dotter hem, flera ggr tidigare. Jag tvekade inte! Jag har inte velat pressa nån förälder men har däremot sett fram emot om nån skulle fråga. Så idag var dagen då Stina skulle följa med. 
Stinas fröken på dagis ringer kvart o två o säger att Stina har 17 i blodsocker. Typiskt😝! Bra dag att testa när hag är hemma iaf. Jag kör upp till dagis o sätter om knappen till insulinet. Ger korr-dos och förstår ju att Stina inte vill ha med mej. Min vän får ringa när hon behöver. Det gör hon. Men Stina va där i 2h och hade roligt iaf! Toppen! Hon höll på att bli låg. De ringde och hon fick dextro. Bra! Kul att mamman vågade! Stina va glad! 
 
Jag tror det va adrenalin som spökade! Men det går oxå ner med insulin. Hon va nog spänd gumman, att gå följa med efter dagis och leka😉. Det har hon aldrig gjort förut. Bara fått ta hem kompis från dagis. 
 
Positiv upplevelse för oss!! Och jag var inte nervös faktiskt! Tror min vän växte utan detta faktiskt! 
 
❤️❤️❤️
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela