diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Iväg

Publicerad 2015-09-13 21:04:50 i Allmänt,

Vi va iväg ett dygn själva för några veckor sen. Va tyst det blev. Ja förutom raggarbilar som körde runt på gatorna och utanför vårt hotell. Vi gick runt efter våra magars klocka och mös. Höll hand, åt va vi ville och våra egna tider.
 
Vi åt på en sommarrestaurang vid hamnen. Och glass. Utan kolhydratsräkning. Vi va på museum, bio och sov i samma säng. Bara en sån sak.
 
Tacksam! Ett par vi känner hade båda barnen så vi kunde åka iväg. Jag fyllde 35 helgen innan. Att få slappna av, utan tänk, tjat och nedbars varandra i sällskap, ja plus eventuella andra medborgare då... Lyxigt! Stina och Olle hade det gott och va inte ledsna. Och vi va inte nervösa utan slappnade av! Få kvällar. Men o så tacksamt!
 
Tack!! Ingen annan än andra föräldrar, med få egna stunder, kan förstå tacksamheten. Att slippa oroa dig över ditt barn. i detta fallet var jag mer orolig för Olle, hur ledsen han kunde bli. Han har bara sovit utan oss en gång förut. Att släppa Stina och hennes diabetes till någon annan är och kommer länge vara svårt. Men jag övar mej. Och i detta fallet är jag avslappnad. Tack!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela