diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Madrassnatt

Publicerad 2015-12-08 22:24:55 i Allmänt,

jag blir mest filosofisk vid madrassnätterna. Många av mina inlägg är skrivna på madrassen i allrummet på övervåningen. Där utanför barnens rum. Där hör man Stinas larm bra och på så vis behöver inte båda av oss störas och vakna varje gång (mest) hon låter, pumpen piper lr you name it händer... den andre får sova en hel natt, sånär som på att Olle kommer. men han somnar om nästan direkt då bredvid. 
 
hon har just fått 0.3E insulin förcatt hon låg på 10 i blodsocker. 0.3E fattar du hur liten den droppen är?? Jo hon har väldigt lite insulin för sin ålder. 
 
Nästa vecka ska vi till diabetesmottagningen. Dit bär det var tredje månad. Det tas ett HbA1c som är ett slags medelvärde på blidsockret, på lite längre tid. Nu för tiden är det bara en siffra. Oftast på typ 54 lr så. The fight is on. Det räcker bara inte alltid. 
 
Till nåt annat...förråd mm. Krävs att ha en del hemma 
 
Pumpnål-sättare, insulinvakuteiner med nål, sensorladdare, sensorsättare, bs-nålar, dextro, bs-sticka, ketonstickorna, apoteksreceptlapp, insulinpump, insulinpennenålar...mm mm 
 
Fodral till blidsockermätare, bs-mätare, uppsamlare för stickande/skärande mm mm
 
Det tar lite plats. 
Godnatt
by the way hon har 17 i bs nu. Efter bak och russin... Hon åt nog fler än vi såg...plus byte av pumpnål. Hoppas natten blir lugn ändå... Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela