diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Hotel landstinget

Publicerad 2015-04-22 21:14:25 i Allmänt,

igår skulle vi ha förmiddag och en bit in på eftermiddagen hemma allihop. Min tandläkare kunde inte fått förhinder mer lägligt. På morgonen åkte jag in med lillebror till akuten. Det blev operation och Stina fick åka till dagis lite snabbt och oplaberat. Ingen annan kan hennes d1 och kan hoppa in så snabbt. Och jag ville inte vara ensam bör olle skulle på op. Stina hade kul på dagis och Pelle hämtade henne när Olle vaknat igen. Senare efter mat och när vi kommit ner på barnavd. kom Stina och Pelle dit. Barnen lekte och Stinà ville inte åka hem. Men det ville Olle😉. 
Idag på dagis blev Stinis ledsen. Hon sa att hon bara va lite ledsen, när L frågade henne. Till mej sa hon att inte E ville hålla henne i handen. Vs har varit högt idag. Jag tror att det varit lite oroligt för henne idag att ha Olle iväg mm. Men hon säger att hon vara saknat honom. 
 
 
så det va en bra dag att hämta Stina med cykel idag. Vi har 3km till dagis. Så långt har aldrig Stina cyklat. hag la cykeln i cykelvagnen och satte Olle bakom mej. Sen cyklade vi. Stina blev superglad när vi kom och när hon skulle få cykla. 
Hon låg högt hela dan och hade nu 13 ⬆️⬆️, vilket bara ökade. Så det va bra gjort av henne att cykla. Vi pausade en gång som hon bad om. Jätteduktig! Stolt är jag över henne! Över Olle oxå som inte klagade. Jag tog med en kudde till honom att sitta på i cykelvagnen men han ville hellre sitta kvar bakom mej. Ha sa att han inte hade ont. 
 
 
När vi kom hem va det byta pumpslang nål och insulin. Sen började va gå ner. 
Det får vi göra om! 
Stina och hennes kompis M, hade gjort paket till Olle som "krya på dej" . Supergulligt ❤️❤️ 
 
Nu hoppas vi allt lugnar ner sig lite 💕
 

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2015-04-23 09:55:53

Kram 💕

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela