diabetesfamilj.blogg.se

Skriver om hur Diabetes typ1 hos vår dotter påverkar vardagen, och vår familj.

Alla hjärtans dag

Publicerad 2015-02-14 19:08:01 i Allmänt,

Inför alla hjärtans dag bakade jag chokladbollar, med Stina och Olle. Vi bakade glutenfria eftersom Stina och jag har glutenintolerans. Jag tål inte renad havre heller så havregryn är inte ett alternativ. Som barn gjorde vi alltid med cocos och tillade i pärlsocker. Men det blir mycke socker då och om vi tar bort det sockret kan Stina äta nån till ist. Vi har testat med bovetepuffar. De smakar inte som vanliga chokladbollar, säger Pelle. Men de är goda!! Och Stina gillar dem. Vi bytte oxå ut lite av sockret till Stevia. 
Alla ❤️ dag till ära blev det cocos OCH hjärtströssel att rulla i
 
 
Ha e. Mysig kväll ❤️

Skydda lr köra

Publicerad 2015-02-14 19:02:50 i Allmänt,

i veckan har vi varit hemma. Barnen har varit hemma över en vecka från dagis nu. Förra fredan blev Stina dålig. O nu i veckan fortsatte magsjukan på dagis...3e lr 4e veckan nu. I veckan va de förkylda. Vi har sluppit magsjukan iaf. men till veckan jobbar jag mycke och r oxå så då kan vi knte ta ledigt massa. De får gå. Jag har ångest. Känns som att köra dit dem o vänta på att bomben briserar. Vi har skyddat. Nu blir det köra o chansa. Med risken att sjukhuset får besök i mitten lr slutet av veckan. 
Förberedelser jag kan göra är att lägga ner ketonmätaren i dagisväskan. Typ. Sen köpa hem Cola, isglass, chips, choklad MER-dricka och rån. Sen vänta och se. Hoppas och önska. 
 
Tur vi har fantastisk personal
 
Ge upp är inte ett alternativ! 
Hon är vår ögonsten
 
 
 
 

Kräkset fortsätter

Publicerad 2015-02-10 17:19:38 i Allmänt,

Kräkset fortsätter härja på Stina och Olles dagis. Igår kräktes en där på Stinas avd och idag en. Tar det aldrig slut?? Tre veckor nu typ. Denna veckan jobbar jag bara två pass. Så imon blir det minustid och pussla. Och på tors blir Pär hemma. Nästa vecka jobbar vi mer. Så då får vi hoppas att det är över. Vi kan inte va hemma hela tiden. I fredags va Pär hemma. Då kräktes Stina på natten sen. Sen inget mer. 
Vattkopporna blev det inget med. Ingen av dem blev smittad. 
 
Trött på kräk nu!! 
Ville lr bara säga det 😁
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela